Změnit velikost textu

Pravidla fóra


Moderátorem fóra je SWIST :)



Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 2 z 4   [ Příspěvků: 36 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 15:31:21 
Mírně aktivní pisatel/ka
Mírně aktivní pisatel/ka
Uživatelský avatar

Registrován: pát 25. pro 2009 11:47:15
Příspěvky: 53
Bydliště: Praha
To musí být mňamka. Mám docela spotřebu, dávám si jogurt k snídani, občas na sváču i k večeři.
Je nutný ten jogurtovač? Pročítala jsem pár diskuzí a hodně tam píšou, že je to zbytečný, že stačí ohřát mléko, do toho jogurt, dát do peřin nebo na topení a hotovo. Tak nevím...Sice by mě koupě jogurtovače nezruinovala, ale na co další krámy.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 17:25:10 
Mírně aktivní pisatel/ka
Mírně aktivní pisatel/ka
Uživatelský avatar

Registrován: pát 25. pro 2009 11:47:15
Příspěvky: 53
Bydliště: Praha
Jsem žena činu a "jogurt" už je v peřinách. Jestli z tohohle bude jogurt, tak snad začnu věřit na skřítky :hihi:


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 17:58:50 
Kattia píše:
Jsem žena činu a "jogurt" už je v peřinách. Jestli z tohohle bude jogurt, tak snad začnu věřit na skřítky :hihi:

Nám se mimo jogurtovače osvědčila pixla od kilové Holandie a topení... :mrkni: :cool:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 18:06:32 
Mírně aktivní pisatel/ka
Mírně aktivní pisatel/ka
Uživatelský avatar

Registrován: pát 25. pro 2009 11:47:15
Příspěvky: 53
Bydliště: Praha
Šoupla jsem to do termosky a pro jistotu ještě do peřin, topíme až večer...A jak dlouho to tak necháváte odstát, než to dáte do lednice? Zatím jsou to 2 hodiny a je to uplně tekutý. Dělala jsem to z polotučnýho mlíka, snad to nevadí.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 18:12:02 
Pokud jsi to nezahustila práškem, nebo sušeným mlíkem, tak počítej spíš s jogurt mlíkem... :mrkni:

Jogurt trvá cca 8 hodin při 40°. :cool:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 18:17:15 
Mírně aktivní pisatel/ka
Mírně aktivní pisatel/ka
Uživatelský avatar

Registrován: pát 25. pro 2009 11:47:15
Příspěvky: 53
Bydliště: Praha
Dr.G.swist píše:
Pokud jsi to nezahustila práškem, nebo sušeným mlíkem, tak počítej spíš s jogurt mlíkem... :mrkni:


Jakým práškem?? No to víš, že nezahustila :otricelo:
V těch receptech bylo většinou jen mlíko + jogurt, a psali, že když se to pak dá do lednice, zhoustne to trochu. Asi to nechám přes noc u topení a uvidim, co z toho bude :hihi: Dělala jsem to jen ze 1/4 litru, tak to taková tragedie nebude. A jogurtový mlíko mam taky ráda
:hop:


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 18:31:39 
Kattio....výhoda jogurtovače je,že to máš v nádobkách akorát 1 porci a nemusíš odebírat z velkého množství.V jogurtovači to nechávám 8-9 hod. a dříve jsem dávala na 1l mléka 1 jogurt,teď do toho ještě vmíchám 2 polévkové lžíce sušeného mléka a jogurt je tak hustý,že když ho otočím nevypadne :hihi:
Bez toho jogurtovače to budeš mít řídké a v lednici to mírně ztuhne,ale jak to zamícháš,zase to bude řídké.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 18:37:37 
Mírně aktivní pisatel/ka
Mírně aktivní pisatel/ka
Uživatelský avatar

Registrován: pát 25. pro 2009 11:47:15
Příspěvky: 53
Bydliště: Praha
Díky za rady, jste zlatý :love1:
Já zapomněla, že mám doma sušené sojové mléko, tak jsem tam teď ještě trošku přidala. Asi to chtělo už na začátku, ale nevadí. Když jsem to otevřela, krásně to vonělo a už to bylo trochu hustý :shock:
Já vždycky myslela, že z jogurtovače jsou ty jogurty moc tučný, že se tam ještě něco přidává, třeba smetana...někde psali i Salko, ale to by při mojí spotřebě nebylo moc dobrý :hruza:


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 18:47:29 
třeba to ještě zhoustne,když ho nemáš ještě hotový.Je to lepší,když je to hustější.Masíčko je z toho mňam :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Domácí JOGURT
PříspěvekNapsal: ned 18. dub 2010 19:00:26 
Mírně aktivní pisatel/ka
Mírně aktivní pisatel/ka
Uživatelský avatar

Registrován: pát 25. pro 2009 11:47:15
Příspěvky: 53
Bydliště: Praha
Dana píše:
Masíčko je z toho mňam :D


Maso v jogurtu? Jak to děláš? :mrkni:
Já maso nejím, ale potřebovala bych demonstrovat své kuchařské umění, abych ukázala, že jsem opravdu ta pravá :hihi: Proč na to jít složitě, člověk se stejně nejvíc zavděčí kusem žvance :angel:


Nahoru
 Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 2 z 4   [ Příspěvků: 36 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
TOPlist

Český překlad – phpBB.cz