Omlázko.cz
http://forum.omlazko.cz/

Domácí chleba - recepty a rady
http://forum.omlazko.cz/viewtopic.php?f=6&t=571
Stránka 4 z 6

Autor:  Petrulka [ pon 04. črc 2011 15:31:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

swist píše:
To sice jo, ale po normálním chlebu se mi glykémie zvedne na 12, po žitném na 9 a po tomhlenctom na 7,3... :napad: :chichich:



jaká gramáž?

Autor:  swist [ pon 04. črc 2011 15:51:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

No normální krajíc 60g k snídani. :chichich:

Autor:  Petrulka [ pon 04. črc 2011 17:04:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

swist píše:
No normální krajíc 60g k snídani. :chichich:



já jím ten toustový jeden Pekla jsem i buchty z té mouky a dělala tvar. knedlíky. Má to jinou chuť,ale to ovoce to přerazí a mi to nevadí.

Autor:  swist [ pon 18. črc 2011 22:27:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

Žitný chléb s ječnýma kroupama a dýňovými semeny... :hledam:

Přílohy:
P1010516.jpg
P1010516.jpg [ 245.64 KiB | Zobrazeno 89 krát ]

Autor:  Bříško [ úte 19. črc 2011 4:59:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

swist píše:
Žitný chléb s ječnýma kroupama a dýňovými semeny... :hledam:

vnítřek vypadá pěkně .tleskam: jen ta kůrka je nějaká hrbatá...asi se špatně krájí :biggrin:

Autor:  swist [ úte 19. črc 2011 11:47:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

Bříško píše:
swist píše:
Žitný chléb s ječnýma kroupama a dýňovými semeny... :hledam:

vnítřek vypadá pěkně .tleskam: jen ta kůrka je nějaká hrbatá...asi se špatně krájí :biggrin:

Dělal jsem jej poprvé, vzhled musím ještě dopilovat, ale díky těm ječným kroupám nezvedá skoro glykémii a dlouho se tráví... :mrkni:

Autor:  Bříško [ úte 19. črc 2011 15:55:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

jasně,na vzhledu ani tak nezáleží,pokud je dobrý...jsi šikovný,takový chleba neumím....

Autor:  maove [ stř 20. črc 2011 3:16:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

Swiste, to já bych zase ulamovala tu opečenou kůrku :chihihi: to musí být mňamka :yes:

Autor:  swist [ stř 16. kvě 2012 10:16:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

Rotolini agli spinaci e cotagge i pesto pomodori secchi

Ingredience 1 náplň:
300g mraženého sekaného špenátu
400g sýru cotagge
50g strouhaného Permazánu
česnek, gorgonzola,
olivový olej

Ingredience 2 náplň:
2ks oloupaná krájená rajčata
100g pokrájená sušená rajčata, naložená v oleji
100g nasekané olivy, lžíce kapar, pokrájená feferonka,
olivový olej

Na dochucení:
sůl, pepř, muškát. oříšek

Postup:
Vypracujte těsto na rychlý bílý chléb, do kterého přidáme psyllium. Udělejte nádivky tak že smícháte všechny její ingredience za stálého ohřívání a dochutíme je. V případě potřeby je zahustíme ovesnými otrubami.

Rozválíme těsto na cca 1cm silný plát, poklademe náplní, podélně rozřízneme kolečkem na pizzu. Srolujeme směrem od rozřízlé části, nakrájíme na cca 2cm široké roládky a dáme na plech s pečícím papírem na cca 45 minut odležet na teplé místo. Předehřejte troubu na 200°C a pečte cca 20-25 minut, dokud roládky nebudou propečené.

Přílohy:
Rotolini.jpg
Rotolini.jpg [ 217.77 KiB | Zobrazeno 94 krát ]

Autor:  mazel.heelska [ čtv 17. kvě 2012 21:28:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Domácí chleba - recepty a rady

b

Stránka 4 z 6 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/