Omlázko.cz http://forum.omlazko.cz/ |
|
Nezařazené http://forum.omlazko.cz/viewtopic.php?f=6&t=51 |
Stránka 1 z 6 |
Autor: | Dolia [ stř 03. pro 2008 16:55:16 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Nezařazené |
Zapečená anglická slanina v alobalu 2 porce: Anglická slanina 40dkg Plátkový sýr ( 1 -2 balíčky) česnek ( 2-3 stroužky ) paprika kukuřice ( konzerva Bonduelle - nejlepší ) rajčata Vše kromě slaniny a kukuřice nakrájet na plátky. Rozpřostřem si alobal 2 ks, abychom potom vše zabalily do dvou porcí Vrstvíme - slaninu - plátek sýra - papriku, rajče, česnek, zas slaninu.... a tak až do vypotřebení všeho a končíme slaninou. Poté zabalíme do bochánků a dáme do troby zapéct 220°C, až nám to začne krásně vonět, trochu rozbalíme a troubu přepnu na gril a vrchní plátky slaniny pogrilujeme. Příloha - pečivo Moc dobré, dělám velmi často jako rychlou večeři ( dost syté ), NESOLIT a nekořenit - není třeba |
Autor: | Petrulka [ ned 07. pro 2008 17:43:09 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Nezařazené |
,,já používám sojovou tatarku i majonézu.Ale můj ne Ale on by to ani nepoznal...je zdravší. Zkuste ji někdoJe to bez éček a dalších škodlivin -bez konzervačních přídavků |
Autor: | fialka [ pát 12. pro 2008 16:43:58 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Nezařazené |
Americká snídaně brambory sůl pepř vejce olej Syrové brambory na hrubo nastrouhat,vymačkat z nich vodu.Na pánvičku olej a na něj brambory zhruba 2-3 cm vrstu.Osolíme,opepříme.Pomalu opékáme a při tom rozdělujeme jednotlivé kousky od sebe, až jsou brambory sklovité,některé kousky zlatavé.Rozhodně nemá být výsledek jednotlivé zlatavé kousky(musí se ochutnat jestli už to je).Pak přesuneme na talíř,usmažíme volské oko tak,aby byl žloutek tekutý.Položíme na vrstvu brambor a papáme.Pro nenapravitelné masožravce můžeme přidat i opečený páreček. |
Autor: | Dalmatinka [ pon 05. led 2009 8:48:52 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Nezařazené |
Bříško Ahojky,včera jsem dělala knedlíky v milrovlnce a jsou supr.Manžel nevěřil a pak moc chválil |
Autor: | Libara [ čtv 05. úno 2009 12:01:48 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Nezařazené |
Zelný salát-trvanlivý 5 kg zelí 1 kg cibule 1 sklenička strouhaného křenu 2 skleničky oleje (4 dcl) 1 a čvrt DEKA (pouze vysypat) třičtvrtě litru octa 25 tablet cukerinu vše nadrobno nakrájet, promíchat a nechat do druhého dne.Potom už je k jídlu.Co zbyde,naložte do skleniček a uzavřete a schovejte do chladna.NEZAVAŘUJE SE!! fakt dobrý ___________________ libík |
Autor: | Libara [ čtv 05. úno 2009 14:59:16 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Nezařazené |
Papriky k masu 4 kg červených paprik 40 dkg cukru 4 dcl octa 4 dcl oleje(jen slunečnicový) 0,5 DEKA 1 kg cibule sůl podle chuti a kdo má rád ostré tak feferonku Rozemeleme na masovém strojku,smícháme a 20 min. vaříme.Plníme do menších skleniček.Zavíčkujte a nechte pomelu schladnout někde v teple.Já bylím do larysy a studené rovnou ulklízím. dávka je cca 25 skleniček od přesnídávky Bomba ke grilovamu masíčku a mě to chutná i ke chlebíku se sýrem _____________________ libík |
Autor: | JaHu [ stř 30. zář 2009 13:54:56 ] |
Předmět příspěvku: | Hraška-znáte ji? |
Hele holky, včera jsem dostala od skorotchýňušky Marušky Hrašku chichi..jukla jsem na stránečky a objevila ještě MAHÁ-mocné koření..tak se chci s vámi o info podělit a pokud máte některá zkušenost, tak sem s ní... http://ceria.vltava2000.cz/store/shoppa ... PageID=519 http://ceria.vltava2000.cz/store/shoppa ... PageID=624 |
Autor: | ivik [ ned 22. lis 2009 21:22:31 ] |
Předmět příspěvku: | Domácí sýr....2 |
já přispěji také svou troškou do mlýna . není to sice doslova výroba, ale zato je to moc dobré. chce to dobrý hermelín, jakýkoiv, nechat ho změknout, až je uvnitř skoro tekutý. Potom ho rozkrojím na půlky, vydlabu, do této hmoty zamíchám usekané vlašské ořechy, pomazánkové máslo, utřený česnek (český, ne čínský). Touto hmotou znovu naplním vydlabaný sýr, obě půlky dám k sobě a zabalím do folie a dám naležet na 24 hod do ledničky. Potom dám upéct dobrý tmavý chlebík, nejlépe také s hodně ořechy a pak už jenom doufám, že na mě také něco zbude |
Autor: | swist [ ned 07. úno 2010 23:48:03 ] | ||
Předmět příspěvku: | Re: Nezařazené | ||
Chillitos Koupíme sklenici naložených chillipapriček jalapeňos, vydlabeme a naplníme bryndzou... I takto jsou moc dobré - to zavedu jen tak k vínu... (Naplněné sýrem moc nepálí, tak jsem ochutnal i jednu nevydlabanou - JAUVAJS!!! ) Obalíme v trojobalu a osmažíme. Je to dobrota...
|
Stránka 1 z 6 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ] |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |