Omlázko.cz http://forum.omlazko.cz/ |
|
Vše od masa http://forum.omlazko.cz/viewtopic.php?f=6&t=50 |
Stránka 14 z 15 |
Autor: | Petrulka [ ned 13. bře 2011 13:55:14 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
,,swiste ,,může to být dobré,,ale mi to nic neříká..já bych raději bram. kaši nějakým přírodním kouskem masa. ..a oblohou... |
Autor: | Petrulka [ ned 13. bře 2011 13:56:28 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Mikyska píše: tak nějak, obsahuje to koření hřebíček+skořice, tak pro tu chuť ,,skořice je velice zdravá,, |
Autor: | Bříško [ ned 13. bře 2011 15:47:23 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
sw...vypadá to dobře |
Autor: | Petrulka [ pon 14. bře 2011 17:35:04 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Ivana píše: Swiste dala bych si Já tak ráda jím a pak cvičím,jak o život,včera jsme zahajovali sezonu grilovací a já už dnes ráno dala půl hoďky na Eli,teda skoro já nerada griluji,na chatě tedy to jde,,a nechutná mi to. není jak svíčková |
Autor: | Mikyska [ pon 14. bře 2011 19:41:26 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
tak to já miluju moje naložené masíčko, a klidně i jen ogrilovaný chleba s majonézou a PIVO |
Autor: | Mikyska [ pát 28. říj 2011 18:41:09 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
mám dotaz, koukla jsem na Prostřeno a paní tam říkala, že nemá ráda kuřecí prsíčko, že kuřecí stejk by byl lepší...v tom je rozdíl? Stejk taky je z prsa, ne? Může být i ze stehna, ale to už neupřesnila |
Autor: | ivik [ pát 28. říj 2011 20:20:20 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Já jsem byla taky přesvědčená, že steak je způsob úpravy masa , že by né? |
Autor: | Petrulka [ pát 28. říj 2011 20:26:55 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
ivik píše: Já jsem byla taky přesvědčená, že steak je způsob úpravy masa , že by né? . taky mi to není jasné co za tím myslela,steak je hovězina ne?(vyšší)krvavá i nemusí |
Autor: | Bříško [ sob 29. říj 2011 6:41:09 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Mikyska píše: Stejk taky je z prsa, ne? Může být i ze stehna, ale to už neupřesnila na cedulce v masně bylo uvedeno, jako vykostěné ze stehna... |
Autor: | .o.o.o. [ sob 29. říj 2011 19:12:22 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
http://www.lidovky.cz/jak-pripravit-nej ... a-chut_glu |
Stránka 14 z 15 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ] |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |