Omlázko.cz http://forum.omlazko.cz/ |
|
Vše od masa http://forum.omlazko.cz/viewtopic.php?f=6&t=50 |
Stránka 13 z 15 |
Autor: | Esterka1 [ pon 27. pro 2010 8:19:00 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Petrulka píše: ,,já vás obdivuji,,já bych nemlela maso ani za nic,,,,raději bych nedělala nic ,,raději chleba s máslem. A proč ne,to není problém |
Autor: | Esterka1 [ ned 23. led 2011 10:21:42 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Swiste Ten perník je v omáčce zajímavý? Nedá ji divnou chuť? |
Autor: | Mikyska [ ned 23. led 2011 11:27:36 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
rajská s perníkem je dobrá, kamarád přidává trošku skořici, když není perník, ale já dám jen hřebíček, n. koření a bobek, skořice mi tu chuť nějak narušuje |
Autor: | Esterka1 [ ned 23. led 2011 11:29:01 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Mikyska píše: rajská s perníkem je dobrá, kamarád přidává trošku skořici, když není perník, ale já dám jen hřebíček, n. koření a bobek, skořice mi tu chuť nějak narušuje Já skořici dávám Takže perník supluje skořici? |
Autor: | Mikyska [ ned 23. led 2011 12:00:06 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
tak nějak, obsahuje to koření hřebíček+skořice, tak pro tu chuť |
Autor: | Mikyska [ ned 23. led 2011 12:40:18 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Ivana píše: Pokud mohu, tak co já vím perníkem se omáčka zahuštuje a samo i ochutí Ale u nás perník nedávám neb ho většinou doma nemám A moje holky milujou rajskou sladkou Čím sladší tím lepší. já taky |
Autor: | swist [ ned 23. led 2011 15:12:16 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Ivana píše: Čím sladší tím lepší. Sodoma Gomora... |
Autor: | swist [ ned 13. bře 2011 11:38:52 ] | ||
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa | ||
Thajské smažené nudle Pad Thaj podle swiste 250 g rýžových nudlí (nejlépe plochých Chantaboon) 5–6 stroužků česneku (nadrobno nasekat) 2 větší cibule, nakrájené na měsíčky 2 polévkové lžíce šalotky (nadrobno nasekat) 250g masa nakrájeného na sousta 1 omáčku Pad Thaj - (můžeme ji i připravit z ústřicové omáčky, sojovky, cukru, a trochy citronové šťávy) 1 vejce 1/4 šálku nasekané pažitky 1/2 šálku pražených buráků (nasekaných) 1 šálek sojových nebo fazolových výhonků 2 lžíce světlé sojové omáčky Maso lze různě kombinovat, nebo nahradit loupanými krevetami a tofu marinovaným v sojovce. Nudle namočíme hodinu před vařením do vody o pokojové teplotě. Pokrájíme maso na sousta a dáme jej alespoň na 20 minut marinovat se sojovkou, trochou omáčky pad thaj, lžící sladké chilli omáčky, škrobem a vejcem. Na pánvi rozpálíme menší množství oleje a přidáme šalotku a česnek, lehce osmahneme, postupně přidáme maso, cibuli, oříšky a nakonec nudle a posypeme pažitkou. Dobrou chuť!
|
Autor: | Petrulka [ ned 13. bře 2011 13:51:54 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Vše od masa |
Ivana píše: Jako guláš se zase zahušťuje chlebem,ale to já taky nedělám on ten guláš ale zkvasí rychleji s chlebem nedělám to |
Stránka 13 z 15 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ] |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |