Bany...však je to taky zavařování a zase se sem toho tolik nenapíše,aby muselo být všechno zvlášť
...necháme to na sw...když bude chtít,ať si to roztřídí
Já zavařuji veškeré omáčky dohromady s masem,ale bez kosti....i pečené masíčko si můžeš zavařit...taky bez kostí....zavařuji to asi na 80°C...aby to jen mírně probublávalo v nějakém hrnci,do kterého na dno dávám hadr,aby to neprasklo...nechávám to tam asi 1hod,ale xx...tu jednou psala,že všechno zavařuje jen 30 min,že to stačí....Potom sklenice otočím dnem vzhůru a nechám do druhého dne.Jednou jsem tak nechala otočené marmelády a jak to zhoustlo,měla jsem pak dole vzduchoprázdný prostor
.....i polévky tak zavařuji...Vodu mám v tom hrnci asi do 3/4 sklenic...někdy do půlky
Ještě dodatek...na FB jsem dala zavařování řízků