Tak já si představovala navazující magisterské jako víc v pohodě než bakalářské (zvlášť na škole kterou studuji je největší problém ukončit bakaláře), ale od začátku roku mám víc práce než na bakaláři. taky je to člověku tak nějak blbý to flákat, když je nás v ročníku na oboru pár.......
Jinak já studuji fyziku zde :
www.mff.cuni.cz ale jsem úplně normální

Jinak co se týče úrovně soukromých škol - některé jsou asi takové jako s epovídá, ale určitě tam budou i kvalitnější a těžší (navíc jsou jistě i obory které je možné studovat jen na soukromých školách nebo v zahraničí). A koneckonců, ani veřejné vŠ leckdy nemají valnou úroveň a nevyhnou se skandálům - viz aktuální kauza z plzeňských práv. Takže Vám věřím že se můžete při studiu dost slušně zapotit.......
tribit píše:
nejhorší je, že jak je nás málo, je na každou zkoušku jen jeden termín, takže máš smůlu, když se ti nehodí - jsou teda na každou zk tři, ale když chceš mít jistotu, že budeš moct jít na opravu, nemáš prostě navybranou....
takhle to naštěstí u nás nefunguje, na jednom předmětu jsme jen tři a máme každý solo vypsaný termín

Z toho jsou dva předtermíny

. Přece jenom je nás málo a vyučující jsou rádi, že někoho nového na katedře vůbec mají.